La pèrdua de peces dentals té un gran impacte en la vida de les persones, però avui dia hi ha solucions efectives i molt còmodes per evitar aquesta situació.

El titani biocompatible reemplaça la dent i l’arrel original, de manera que s’obté un resultat final no artificial, tant en aspecte com en resistència. És important tenir cura dels implants dentals de la mateixa manera que cuides les teves dents naturals. Mantenir una higiene bucodental adequada i acudir regularment a la consulta per fer revisions són la millor manera de garantir-ne la durabilitat.

Cada pacient presenta unes característiques particulars que condicionaran l’èxit de l’implant, amb factors com ara la periodontitis, el tabac o la diabetis. Per augmentar-ne la vida cal sotmetre’s a revisions periòdiques que determinin l’estat de la dent i amb les quals es pugui actuar a temps.