Moltes vegades, a la nostra higiene diària hi ha una zona que tendeix a ser ignorada. Estudis recents afirmen que més del 60% descuida la neteja entre les dents cada dia, d’aquesta manera la higiene no està completa.

La zona interdental és de difícil accés, però si només utilitzem el raspall queden restes d’aliments i placa bacteriana, cosa que comporta l’aparició de càries, de malalties de les genives i de mal alè.

Cada boca és única, així en boques amb espais interdentals estrets, la seda, la cinta dental i el flosser són els productes correctes per eliminar les restes d’aliments i la placa bacteriana. En boques amb espais entre dents més àmplies, els raspalls interproximals són els més aconsellables. Per acabar, l’irrigador bucal és un producte que elimina el biofilm i les restes de menjar a través d’un raig d’aigua, a més de controlar la inflamació de les genives i la gingivitis.